Μεταπτυχιακά στο εξωτερικό με τον Κουτσοδόντη

Μεταπτυχιακά στο εξωτερικό με τον Κουτσοδόντη
06/10/2023

Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο βήμα και εμπειρία ζωής που χρειάζεται προσεκτικό σχεδιασμό και σωστή προετοιμασία. Οι χώρες-προορισμοί είναι αρκετές, με χιλιάδες προγράμματα να προσφέρονται σε ξένους φοιτητές. Κάθε πρόγραμμα έχει διαφορετικές προϋποθέσεις εισαγωγής και προθεσμίες αιτήσεων, ενώ ο ανταγωνισμός είναι υψηλός.

 

Το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης βοηθά φοιτητές να γίνουν δεκτοί σε αγγλόφωνα μεταπτυχιακά προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Με εμπειρία από το 1981, εξειδικευόμαστε στα τεστ GMAT, GRE, IELTS, TOEFL τα οποία ζητούν τα πανεπιστήμια. Ακόμη, είμαστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα που διαθέτουμε Admissions Office για καθοδήγηση στις αιτήσεις.

 

Το δίκτυο αποφοίτων μας αγγίζει τους 36.000, ενώ οι μαθητές μας πετυχαίνουν υψηλά σκορ, ακόμη και top 5% παγκοσμίως. Έτσι, γίνονται δεκτοί σε κορυφαία πανεπιστήμια, όπως το Harvard, INSEAD, LSE, LBS, Imperial, Bayes, HEC, Bocconi, ETH Zurich, Erasmus University και πολλά άλλα.

 

GMAT & GRE

Το GMAT είναι Computer Adaptive τεστ ικανοτήτων. Τα Business Schools το χρησιμοποιούν ως κοινό μέτρο σύγκρισης για την αξιολόγηση των υποψηφίων. Αποτελεί το κλειδί για την εισαγωγή σε Master και MBA προγράμματα παγκοσμίως!

Το GRE είναι Computer Adaptive τεστ δεξιοτήτων. Αφορά πεδία όπως Engineering, Law, Psychology, αλλά και Business. Τα πανεπιστήμια το χρησιμοποιούν για την αξιοκρατική επιλογή των υποψηφίων.

Και τα δύο τεστ αποτελούν ένδειξη του πόσο ταιριαστός είναι ένας υποψήφιος για το πρόγραμμα που κάνει αίτηση.

Ένα υψηλό σκορ στο GMAT ή στο GRE καθιστά τον υποψήφιο πιο ανταγωνιστικό έναντι των υπολοίπων. Ακόμη, βοηθά την αίτησή του, ενισχύοντας σημεία όπως έναν χαμηλό βαθμό πτυχίου,  Τέλος, είναι δυνατή και η εξασφάλιση μερικής ή ολικής υποτροφίας χάρη στα τεστ.

 

IELTS & TOEFL

Το IELTS και το TOEFL είναι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας των αγγλικών και ζητούνται από όλα τα αγγλόφωνα μεταπτυχιακά. Αν και οι περισσότεροι έχουμε πτυχία αγγλικών επιπέδου B2 (lower) ή C2 (Proficiency), αν δεν έχουν ληφθεί εντός 2 ετών από τη μέρα που ξεκινά το πρόγραμμα, θεωρούνται ετεροχρονισμένα.

Νέα τμήματα για τα IELTS, TOEFL, GMAT και GRE ξεκινούν κάθε μήνα στο Κέντρο μας.

Υποστήριξη στις αιτήσεις

Όπως αναφέραμε, είμαστε το μοναδικό Κέντρο Προετοιμασίας που διαθέτει Admissions Office. Η έμπειρη Consultant μας βοηθά τους υποψηφίους είτε στην αναζήτηση επιθυμητών προγραμμάτων ή στην ετοιμασία ολοκληρωμένου φακέλου αιτήσεων.

Ακόμη, οι μαθητές μας εξασφαλίζουν δωρεάν τα εξής:

  • Admissions Guide: Αναλυτικός Οδηγός για την επιλογή προγραμμάτων και τη συγγραφή των απαραίτητων εγγράφων
  • Admissions Connect: Μέσω αυτής της υπηρεσίας φέρνουμε τους μαθητές μας σε επαφή με αποφοίτους μας, ανάλογα με το πανεπιστήμιο που τους ενδιαφέρει.
  • Admissions Seminars: Σεμινάρια ενημέρωσης για τη διαδικασία αιτήσεων με καλεσμένους ομιλητές από διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Η υπηρεσία αιτήσεων παρέχεται σε ατομικό επίπεδο και ξεκινά αμέσως μετά την εγγραφή σας.

Γνωρίστε μας!

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε δωρεάν Open Days για αγγλόφωνα μεταπτυχιακά στο εξωτερικό. Η Admissions Consultant μας δίνει συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές, ενώ ο κ. Κουτσοδόντης, Υπεύθυνος Σπουδών και καθηγητής Μαθηματικών, σας παρουσιάζει τα ζητούμενα τεστ.

Στην ιστοσελίδα μας και στα social media μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες εξελίξεις, τις σπουδές ανά χώρα προτίμησης και υποτροφίες!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2106996015 είτε μέσω email στο info@koutsodontis.gr.

BACK