PlanΒiz: Το πολυπόθητο κλειδί για την επιτυχία

PlanΒiz: Το πολυπόθητο κλειδί για την επιτυχία
17/04/2024

PlanΒiz: Unlock Your Career Path

 

Το μέλλον είναι αβέβαιο.

Οι εργασιακές προκλήσεις, πολλές.

Ο ανταγωνισμός, μεγάλος.

Τι θα έλεγες, αν είχες την ευκαιρία να ανακαλύψεις  το εργασιακό σου ‘μονοπάτι’ σε 3 μέρες…μέσα από interactive sessions, διαδραστικά workshops και συμβουλές από την Ελίτ του επιχειρηματικού κόσμου;

Μπορεί η διαδρομή να είναι δύσκολη, γεμάτη ανηφόρες και δύσβατα περάσματα, όμως είμαστε εδώ, σου δίνουμε την σκυτάλη και τα κατάλληλα ερεθίσματα, ώστε να ανταπεξέλθεις και να βγεις πρώτος, στο -γεμάτο προκλήσεις- ταξίδι της εργασιακής αναζήτησης.

 

Τι είναι όμως το ThinkBiz?

Ας συστηθούμε λοιπόν! 

Πρόκειται για τον πρώτο φοιτητικό, εθελοντικό οργανισμό επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, που έχει ως πρωτεύοντα σκοπό, να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του πανεπιστημίου και της αγοράς εργασίας και να μυήσει τους νέους στον κόσμο της Επιχειρηματικότητα, προσφέροντας όλα τα απαραίτητα εφόδια στην σημερινό ανταγωνιστικό εργασιακό χώρο.

Ξεκινήσαμε το 2011, από γενιά σε γενιά και συνεχίζουμε δυναμικά να καλλιεργούμε το εργασιακό κίνητρο, που ωθεί τους νέους να εξελίσσονται καθημερινά, να λαμβάνουν ρίσκα, να πειραματίζονται και να συνεισφέρουν ενεργά στην Επιχειρηματική Κοινότητα.

Πώς το πετυχαίνουμε αυτό; 

Μέσω της διοργάνωσης δράσεων και επιχειρηματικών συνεδριών που αποτελούν κέντρο συνάντησης, ανταλλαγής ιδεών, επικοινωνίας και απόκτησης δεξιοτήτων για όλα τα ανήσυχα επιχειρηματικά μυαλά.

 

PlanBiz 2024

Το hands-on, τριήμερο, διαδραστικό event του οργανισμού, είναι εδώ και σε προκαλεί να κάνεις Unlock Your Career Path, γνωρίζοντας τους πέντε βασικούς τομείς μιας επιχείρησης: Marketing, IT, Sales, HR & Finance.

Σε περιμένουμε στις 9-10-11 Μαΐου, στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του, ώστε να φιλοξενηθούν μοναδικά sessions, ομαδικά workshops, case studies και μοναδικές experience activities!

Τις πρώτες 2 μέρες θα παρευρίσκονται επιλεγμένοι συμμετέχοντες ενώ η τρίτη μέρα αποτελεί Career Day, όπου μέσα από το career booths του event θα σε έρθεις σε επαφή με επαγγελματίες και επιχειρήσεις που αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. 

Εσύ, τι περιμένεις;

Ανακάλυψε το κλειδί για να ξεκλειδώσεις το δικό σου εργασιακό μονοπάτι, συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείς εδώ. Η είσοδος είναι δωρεάν!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε συντονισμένοι για όλα όσα έρχονται!

Instagram: @thinkbizgr      

LinkedIn: ThinkBiz Hellas

Website: www.thinkbiz.gr



BACK