Welcome To 
ThinkBiz

What is ThinkBiz?

Hello!

We are ThinkBiz!

The first student entrepreneurship organization in Greece based in AUEB since 2011.

Our aim is to raise awareness and elevate the entrepreneurial culture inside the university ecosystem.

It's on now

Thinkbiz Academy 2021 - Unlimited Dimensions
Friday 21 st May 2021
ThinkBiz Academy
Το ThinkBiz Academy είναι ένα διήμερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας , στο οποίο νέοι 18 εώς 30 χρονών έχουν την ευακιρία να γνωρίσουν από κοντά το κόσμο της επιχιερηματικότητας και της καινοτομίας και να παρακολουθήσουν ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες του επιχειρηματικού γίγνεσθαι είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.
Thinkbiz Academy 2021 - Unlimited Dimensions
Friday 21 st May 2021
Thursday 31 st April 2021
Brandegy
We are Brandegy, η new entry υπο-ομάδα των Active Members του ThinkBiz που υπόσχεται να μην περάσει (καθόλου) απαρατήρητη!
Thursday 31 st April 2021
CodeBiz
Thursday 31 st April 2021
Codebiz
Το CodeBiz είναι ο πλέον ανατρεπτικός διαγωνισμός επιχειρηματικής ιδέας του ThinkBiz που ενώνει τον προγραμματισμό και την επιχειρηματικότητα!
CodeBiz
Thursday 31 st April 2021
Thursday 31 st April 2021
The Enthusiasts Show
Το The Enthusiasts Show είναι ένα podcast γύρω από την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Η ομάδα μας μιλά με νέους επιχειρηματίες και καταξιωμένους επαγγελματίες, εστιάζοντας στις προσωπικές τους εμπειρίες . Η συζήτηση περιλαμβάνει τα διάφορα business fields του business environment , αλλά και το σχολιασμό επίκαιρων γεγονότων.
Thursday 31 st April 2021
Thursday 31 st April 2021
Planbiz
Το καινοτόμο fast-track training program αποκλειστικά για τα μέλη του Οργανισμού μας, έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα τέλη Μαΐου με σκοπό να εστιάσει στην πλήρη κατανόηση πέντε βασικών τμημάτων μιας επιχείρησης(Finance, HR, Marketing, IT & Sales)
Thursday 31 st April 2021
MindFlow
Thursday 31 st April 2021
Startup Beats
Το StartUp Beats είναι το Career Office του ThinkBiz που δίνει την μοναδική ευκαιρία στα μέλη του ThinkBiz να επισκεφτούν μια startup εταιρεία από έναν ως τρείς μήνες και να ζήσουν στον «παλμό» της.
MindFlow
Thursday 31 st April 2021

Thinkbiz in numbers

0 +
0 +
0 +
0 +
0 +
0 +

Our latest posts

Εργασία από το σπίτι | 5 Διαφορετικές περσόνες
Εργασία από το σπίτι | 5 Διαφορετικές περσόνες Η επιχειρηματικότητα...
Εργασιακά Δικαιώματα: Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις αυτά που δικαιούσαι;
Εργασιακά Δικαιώματα: Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις αυτά που δικαιούσαι; Όταν...
ThinkBiz Academy 2020: We watch | We adapt | We overcome
ThinkBiz Academy 2020: We watch | We adapt | We...
Ανακάλυψε τα soft skills σου στην καραντίνα!
Ανακάλυψε τα soft skills σου στην καραντίνα! Διανύοντας μια περίοδο...

Our alumni said

alumni9
Αυτό που το ThinkBiz experience με έκανε να συνειδητοποιήσω ήταν ότι η ικανότητα μιας ομάδας - ακόμα και άγνωστων μεταξύ τους- ατόμων να πετύχουν υπέροχα πράγματα, είναι άμεσα εξαρτημένη με το ποσό καλά μπορούν να δουλέψουν ως ομάδα.
Νίκος Παππάς
Digital Product Designer at Home Run
alumni8
Είχα τη χαρά και τύχη να συμμετάσχω στο ΤhinkΒiz για 2 χρόνια, αρχικά ως μέλος και στη συνέχεια ως κομμάτι της διοικητικής ομάδας. Και οι δύο ρόλοι συνέβαλαν σημαντικά στην εξέλιξή μου τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά. Αν πρέπει να ξεχωρίσω κάτι που προσφέρει το ΤhinkΒiz σε όσους αφιερώσουν χρόνο και ασχοληθούν με τον οργανισμό, είναι τα soft skills.
Λένια Μιλτιάδους
Digital Account Manager at SLEED
alumni6
Μέσω των project, των pitching events και των workshops του ThinkBiz, καταφέραμε να φέρουμε κοντά όσους ενδιαφέρονται για τον κόσμο των startups και να βοηθήσουμε τόσο τους εαυτούς μας, όσο και άλλους φοιτητές στην καλύτερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων, προκειμένου να ιδρύσουμε ή να συμμετέχουμε σε startups!
Σταύρος Μάνος
Financial Analyst at HSBC
alumni7
Το να συνεργάζομαι με ανθρώπους τελείως διαφορετικούς από εμένα, οι οποίοι στη συνέχεια έγιναν φίλοι, στάθηκε αφορμή για να βελτιώσω αδυναμίες του χαρακτήρα μου και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να στέκομαι σ'ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Κυρίως όμως μου έδειξε πτυχές της επιχειρηματικότητας που δεν είχα σκεφτεί και έκανε το άπιαστο όνειρο του να δημιουργήσω μια δική μου επιχείρηση.
Κατερίνα Δραπανιώτη
Marketing Intern at GSK
alumni5
Σε 2 χρόνια ενασχόλησης με το οργανισμό ανέπτυξα τις ικανότητές μου μέσα από δραστηριότητες και project, γνώρισα νέους ανθρώπους με ιδέες και όρεξη και τέλος έμαθα με τι ακριβώς θέλω να ακολουθήσω στην επαγγελματική μου πορεία. Αν το επιχειρείν και οι μοντέρνες τεχνολογίες είναι μέσα στα ενδιαφέροντα σου, έχεις ήδη αργήσει να γίνεις μέλος του ThinkBiz.
Χρήστος Σανγκιώτης
Operations Specialist at Arpedon
alumni10
Το ThinkBiz είναι μια πραγματική εμπειρία επιχειρηματικότητας. Μέσα από αυτό έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια "βουτιά" στον κόσμο της καινοτομίας, να εξελιχθείς και να γνωρίσεις άτομα τα οποία θα μπορέσουν να εξελίξουν την σκέψη σου! Ένας Οργανισμός με πραγματικό value για τους νέους και το οικοσύστημα!
Χρήστος Λάμπρου
Senior Digital Marketing Executive at MSCOMM
alumni1
Δεν έχει σημασία πόσο μικρό είναι το ξεκίνημα, αλλά το να ξεκινάς κάτι που έχει αξία.
Γιώργος Λάμπρου
Product Manager at L’Oreal Professionnel
alumni1
Αυτό που έκανε την εμπειρία μου στο Thinkbiz μοναδική είναι ο κόσμος που γνώρισα, και από παλαιότερα και νέα μέλη. Η καταληκτική επικοινωνία και παρέα που είχε σχηματιστεί και κρατάει ακόμα, μαζί με την συνεχής ανταλλαγή αξίας μεταξύ μας, οδήγησε και σε σύλληψη ιδιαίτερων και bold ιδεών καθώς και πιο σημαντικό την εμπειρία του να τις πραγματοποιείς με ζήλο από το μηδέν.
Θωμάς Λεκκάκος
Growth Engineer at GrowthRocks
alumni4
Το Thinkbiz με βοήθησε να περάσω από την θεωρία στην πράξη καθώς και να αποκτήσω μια can do στάση.
Μιχάλης Ζουλιάτης
Specialist & Corporate Development and Transaction Services at Accenture
alumni3
Το να δουλεύω εθελοντικά στο ThinkBiz ήταν μια από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες της ζωής μου σαν φοιτητής. Έχει αποδειχθεί πως ήταν βασικός παράγοντας μέχρι και σήμερα: καταλυτικός για το δίκτυο μου, βασική προϋπόθεση για την επαγγελματική μου επιτυχία, ένα ερέθισμα για την ιδέα μου.
Γιάννης Τσιμαλής
Senior Digital Analyst at McKinsey & Company