Speakers

Hostess

Yiolanda-Saougou-Co-Owner-of-Tesoro-_-Inspirational-Content-Writer

Γιολάντα Σαούγκου – Co-Owner of Tesoro & Inspirational Content Writer

Εάν έπρεπε να επιλέξω ένα moto για τη ζωή μου, αυτό θα ήταν το “Φτάσε όπου δεν μπορείς”. Αυτό και προσπαθώ να κάνω καθημερινά. Σπούδασα στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ ενώ παράλληλα σπούδασα Επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδας. Ούσα υπότροφος του Σταύρου Νιάρχου, πήγα στην Αμερική όπου σπούδασα στον τομέα του Storytelling και δούλεψα δίπλα σε ανθρώπους που με ενέπνευσαν να μη σταματάω ποτέ να ονειρεύομαι. Έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία στον τομέα της διαφήμισης, του marketing και του event planning δουλεύοντας σε σπουδαίες εταιρείες, τώρα τρέχω την οικογενειακή μας επιχείρηση, Tesoro, η οποία εξελίσσετε πανευρωπαϊκά. Παράλληλα, γράφω το δικό μου βιβλίο, το οποίο θα ήθελα πολύ κάποια μέρα να μπορείτε να διαβάσετε!

Amazon

Theofilos-Petsios-Technical-Program-Manager-at-Amazon-Web-Services-AWS

Theofilos Petsios -Technical Program Manager at Amazon Web Services (AWS)

Theofilos Petsios is a Technical Program Manager at Amazon Web Services (AWS). Over the past decade he has worked in startups and Fortune 500 companies in the US and Europe as an applied scientist, engineer and manager.  He holds a PhD in Computer Science from Columbia University, NY. His research interests include software and systems security, systems hardening and privacy. He has a deep passion for developing products and tools that leverage automation and cutting-edge technologies to solve practical problems.

Cardlink

giannis-kordonis-Innovation-Manager-at-Cardlink

Γιάννης Κορδώνης

Ο Γιάννης Κορδώνης, έχοντας εμπειρία στον χώρο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών με έντονο ενδιαφέρον για την καινοτομία, ανήκει από το 2017 στο δυναμικό της Cardlink διευθύνοντας την ομάδα Καινοτομίας, καθώς και το προγραμμα Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας «Cardlink Emphasis» ως Innovation Manager. 

Παλαιότερα διηύθυνε την ομάδα των BI & Data Analytics, έχοντας περάσει προηγουμένως από ρόλους όπως αυτός του Data Scientist και στη συνέχεια του Product Owner Analytics οπότε και σχεδίασε το καινοτόμο προϊόν Cardlink Pulse.

Ως μέλος της διεύθυνσης Business Development, eCommerce & Analytics σχεδιάζει και βοηθάει τον οργανισμό να αναπτύξει νέες καινοτόμες λύσεις στον συνεχώς μεταβαλλόμενο χώρο του Fintech.

Ο Γιάννης κατέχει MEng in Electrical & Computer Engineering με ειδίκευση σε Βάσεις Δεδομένων & Εξόρυξη Γνώσης (Databases & Information Retrieval), καθώς επίσης διαθέτει Diploma σε Big Data & Business Analytics, και πιστοποιήσεις από το ALBA Graduate Business School.

Carge

lefteris-Karabatsakis-Co-Founder-_-CEO-Carge

 Λευτέρης Καραμπατσάκης – Co-Founder & CEO, Carge

Ο Λευτέρης Καραμπατσάκης έχει ακολουθήσει μια διαφορετική πορεία εξέλιξης. Από corporate περιβάλλον και ωράριο, σε startup attic και ατελείωτα ξενύχτια. Ξεκινώντας ήδη από τα πρώτα έτη του πανεπιστημίου, κατάφερε να συλλέξει πολύτιμη εμπειρία προκειμένου να ξεκινήσει το δικό του επιχειρηματικό ταξίδι λίγα χρόνια αργότερα. Σήμερα, είναι co-founder & CEO της Carge, μιας νεοφυούς εταιρείας που βοηθά οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων να φορτίσουν την μπαταρία τους οπουδήποτε στην Ευρώπη και θα μας μιλήσει για τις τάσεις & το μέλλον της ηλεκτροκίνησης σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Clio Muse Tours

Daphne-Tsevreni-Co-founder-and-CFO-at-ClioMuse-Tours

Daphne Tsevreni – Co-founder and CFO at Clio Muse Tours

Η Δάφνη Τσεβρένη, απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι συνιδρύτρια και Οικονομική διευθύντρια της Clio Muse Tours. Η Clio Muse Tours έχει δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα δημιουργίας και διάχυσης πολιτιστικών ψηφιακών ξεναγήσεων για Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και διαδρομές στην πόλη. Μέχρις στιγμής έχει δημιουργήσει περισσότερες από 350 ξεναγήσεις σε 11 χώρες και το 2019 εξυπηρέτησε 50.000 ταξιδιώτες.

Η Δάφνη από το 2014 έχει συνεργαστεί με πολλαπλές εταιρείες του Τουρισμού και Πολιτιστικούς Φορείς για να δημιουργήσει νέα επιχειρηματικά μοντέλα για να ενισχύσει την προβολή και βιωσιμότητα της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες.

Coco Mat

Paul-Eumorfidis-Founder-of-Coco-mat-και-Founder-of-Coco-mat-Bike

Paul Eumorfidis – Founder of Coco-mat και Founder of Coco-mat Bike

Η γυμνή αφθονία του σπαρτιάτικου τοπίου είναι η γενέθλια αφετηρία μου. Δεν σταματώ να μαζεύω γνώσεις, αλλά υπερηφανεύομαι μόνο για όσες από αυτές δεν διδάσκονται.  Είμαι ομηρικά ζάπλουτος, δηλαδή αχόρταγα ταξιδιάρης. Η πείρα μου είναι ο τόκος που μου αφήνουν τα  λάθη μου. Παθιάζομαι να αγγίζω το άγνωστο, ό,τι και όσο αντιστέκεται στο ξεγύμνωμά του.

 Η COCO-MAT  είναι μονάχα ένας σταθμός. Ο προορισμός είναι  το άρωμα των φυκιών στο στόμα, το θρόισμα των ξερόφυλλων το απομεσήμερο, το  λαχάνιασμα στον ανηφορικό χωματόδρομο, ο έρωτας που γεννιέται ανάμεσα σε δυο τετρακεφάλους και δυο ρόδες ποδηλάτου, το ξεκαρδιστικό γέλιο στη βραδινή σιγαλιά. Η γυμνή αφθονία τού σπαρτιάτικου τοπίου.

stefanos-alexopoulos-Business-Owner-Cocomat-Bike-Benelux-_-Head-of-International-Department-Cocomat-Bike

Stefanos Alexopoulos-Business Owner Cocomat Bike Benelux – Head of International Department Cocomat Bike

Το βιογραφικό μου είναι η ματιά και το γέλιο μου. Ατέλειωτες νότες στο πεντάγραμμο, η αγαπημένη μου κιθάρα, η Κίνα, η Ισπανία, το Βέλγιο, το πρώτο μου ποδήλατο που αγόρασα μόνος μου, το μαγαζί με τα ποδήλατα που άνοιξα μόνος μου. Το δεύτερο μαγαζί που άνοιξα μόνος μου. Όλα τα μαγαζιά που θα ανοίξω μόνος μου. Οι συμφωνίες. Οι γονείς μου, οι δάσκαλοι μου, οι φίλοι, οι ματιές και τα χαμόγελα των ανθρώπων. Η Ελλάδα που με γέμισε ήλιο και γνώση του δρόμου. Το πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο. Το Γκρέμισμα, η Δυνάμωσις κι η Ασκητική. Η θητεία μου, ο στόχος για μια μαύρη ζώνη, το μοναστήρι. Ένα ζευγάρι παπούτσια και το τρέξιμο το βράδυ. Ο πρώτος μαραθώνιος. Ο επόμενος υπερμαραθώνιος. Πολλά χιλιόμετρα πάνω σ’ ένα ξύλινο ποδήλατο.

CollegeLink

Anastasia-Karagkiozoglou-RECRUITMENT-SOLUTIONS-SPECIALIST-@-COLLEGELINK

Αναστασία Καραγκιόζογλου – Recruitment Solutions Specialist @ CollegeLink  

Η Αναστασία είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ανθρωποκεντρική επαγγελματίας, η οποία ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα σε customer care και sales ρόλους. Από το 2018 εργάζεται στην CollegeLink ως Recruitment Solutions Specialist, έχοντας βοηθήσει πάνω από 1.000 εταιρίες να βρουν τα ταλέντα που τους ταιριάζουν και πάνω από 5.000 υποψηφίους να βρουν την δουλειά που τους αξίζει. Στόχος της στο τέλος της ημέρας είναι κάθε υποψήφιος να βρει την ιδανική για αυτόν θέση!

Giannis-Imelos-CO-FOUNDER-_-CEO-@-COLLEGELINK

Γιάννης Ήμελος – Co-Founder & CEO CollegeLink

Ο Γιάννης είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Software Developer και στη συνέχεια ασχολήθηκε με το Digital Marketing. Τα τελευταία 5 χρόνια, με την CollegeLink προσπαθεί καθημερινά να εξελίξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το Entry Level Recruiting. Συνδυάζοντας την ανθρωποκεντρική του προσέγγιση με τις τεχνολογικές του γνώσεις, επιθυμεί να βοηθήσει τους νέους να ξεκινήσουν την καριέρα που τους αξίζει!

Dialectica - Ομιλία

Βαγγέλης Νίκας – Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Dialectica

O Βαγγέλης Νίκας είναι διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Dialectica. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Υπηρεσιών (MSM) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το SDA Bocconi.School of Management. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο χρηματοπιστωτικό και διαφημιστικό κλάδο, αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις ευθύνης. Είναι κάτοχος του ανώτατου βαθμού επαγγελματικής καταλληλότητας για ανάλυση επενδύσεων (Πιστοποίηση Δ) από την Ελληνική & Ευρωπαική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Enterprise Greece (κρατικός οργανισμός υπό την εποπτεία του ΥΠΕΞ για την οικονομική διπλωματία, τις επενδύσεις και την προώθηση του εξαγωγικου εμπορίου)

Dialectica - Workshop: "A Day in the Life of a Dialectican"

Vasilis-Sigalas-Vice-President

Βασίλης Σιγάλας – Vice President στην Dialectica

Ο Βασίλης Σιγάλας είναι Vice President στην Dialectica και είναι υπεύθυνος για τον πελατειακό άξονα των θεσμικών επενδυτών. Εργάζεται στην Dialectica από την ίδρυση της εταιρείας, το 2015. Ο Βασίλης έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Christos-Zakoulas-Senior-Manager

Χρήστος Ζακούλας – Senior Manager στην Dialectica

Ο Χρήστος Ζακούλας είναι Senior Manager στην Dialectica υπεύθυνος για ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο συμβουλευτικών εταιρειών στην Ευρώπη. Ο Χρήστος ξεκίνησε στην Dialectica το 2017. Έχει σπουδάσει Οικονομικά, Διεθνή Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο University of Strathclyde στη Σκωτία.

Google - Ομιλία

Drakopoulou_Spyridoula-Head-of-Finance-_-Performance-Agencies-Google-Greece-Bulgaria-Cyprus-_-Malta

Σπυριδούλα Δρακοπούλου – Head of Finance & Performance Agencies, Google Greece, Bulgaria, Cyprus & Malta

Η Σπυριδούλα είναι υπεύθυνη για τον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο καθώς και τα performance agencies στην Ελλάδα & την Βουλγαρία. Έχει βοηθήσει στο digital transformation μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα καθώς και στην εκπαίδευση της αγοράς με στόχο την βελτίωση του digital literacy & digital adaptation. Είναι υπεύθυνη για την προώθηση του #IamRemarkable initiative στην Ελλάδα. Ως side project έχει ασχοληθεί με την εκπαίδευση και κατάρτιση νέων γύρω από digital skills προκειμένου να ενισχύσει το δυναμικό εταιρειών στην Ελλάδα. 

Google - Workshop

Thomina-Voziki-Learning-Experience-Designer_Project-Manager-at-Krataion-Consulting

Θωμίνα Βοζίκη – Learning Experience Designer/Project Manager at Krataion Consulting

Η Θωμίνα Βοζίκη ασχολείται με τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό και τη διαχείριση/οργάνωση μεγάλων projects σε πλήθος εταιρειών (πολυεθνικές, SMBs, ΜΚΟ κ.α.). Έχει εργαστεί στο Τμήμα Εκπαίδευσης της OTEAcademy και εδώ και 2.5 χρόνια είναι μέλος της Κραταιόν Συμβουλευτικής στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εταιρικών προγραμμάτων (με ειδίκευση στο Customer Experience και το Design Thinking), καθώς και τη στήριξή τους με ψηφιακές λύσεις. Στοχεύει στην υλοποίηση δράσεων με κοινωνικό αντίκτυπο, όπως την παγκόσμια πρωτοβουλία ενδυνάμωσης γυναικών και ομάδων χαμηλής εκπροσώπησης #IamRemarkable.

Microsoft

chronis-tzerefos-Territory-Channel-Manager-Azure-at-Microsoft

Chronis Tzerefos – Territory Channel Manager with Microsoft GR|CY|ML

Chronis Tzerefos is Territory Channel Manager with Microsoft GR|CY|ML. He drives sales through digital transformation projects leveraging Microsoft cloud services and is helping Microsoft partners develop their cloud services practices.

 He has held Strategy, Marketing, Business Development and Sales roles with InfoQuest Technologies, Forthnet, Vodafone and Mellon Technologies. He holds a BSC in mathematics, an MSc & PhD in Telecommunications and an MBA.

Ploutarchos-Rigas-Education-Industry-Lead-_-Greece-Cyprus

Ploutarchos Rigas – Διευθυντής Τομέα Εκπαίδευσης | Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας Microsoft Hellas /  Education Industry Lead | Greece, Cyprus & Malta at Microsoft

Το 2006 αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό του στο Λονδίνο, με ιδιαίτερη τάση προς τις τεχνολογίες αιχμής και την εφαρμογή τους για απλές καθημερινές χρήσεις, όσο και για σύνθετες αρχιτεκτονικές με στόχο την υποστήριξη επιχειρήσεων και της έρευνας. Μετά από ένα χρόνο εργασιακής εμπειρίας σε project μεταξύ πολυεθνικών εταιριών επέστρεψε για να ενταχθεί στην Ελληνική αγορά. Το 2014, ήταν Διευθυντής του Lamda Group, επίσημου διανομέα 10 εταιριών αυτοκινήτων, με direct και indirect ευθύνη διαφορετικών ομάδων συνολικά 65 ατόμων σε 4 διαφορετικές εταιρίες.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να κάνει μια δραστική στροφή από το παρελθόν του σαν μηχανικός βιομηχανίας και να παρακολουθήσει το International MBA του ΟΠΑ με κατεύθυνση τα οικονομικά. Αυτό του επέτρεψε να αναπτυχθεί μια συγκεκριμένη κρίσιμη ικανότητα της ολιστικής αντίληψης ενός εμπορικού οργανισμού, που επιτρέπει την καλύτερη λήψη αποφάσεων και την αντίληψη της σταθερής αναβάθμισης δεξιοτήτων.

Μετά την αποφοίτηση από το iΜΒΑ το 2016, έγινε δεκτός σε μια παγκόσμια ομάδα αποφοίτων MBAers στη Microsoft Ελλάς και ανέλαβε την έως και σήμερα τη Διεύθυνση του Τομέα Εκπαίδευσης για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Μηλοκλέφτης

AK

Amalia Kontogianni – Media Manager Athenian Brewery

#FOLLOW Amalia Kontogianni, the Media Manager of Athenian Brewery.

Media Strategy is her middle name, since she is a strategic media professional with long experience in both online & offline, delivering success and managing multidisciplinary teams and projects across data-driven commerce with focus on digital strategy, media planning & buying, media touchpoints optimization & consumer insights. In her current role, she is responsible for crafting the media strategy of Athenian Brewery brands to deliver strong communication plans.

Apostolia Lisgara – Cider Category Brand Manager

#FOLLOW Apostolia Lisgara, the Brand Manager of Cider Category of Athenian Brewery.

Α professional with experience in the FMCG sector, she has worked for leading international and local Beer & Cider Brands. She has studied Marketing & Communications due to her passion in strategy and creativity. At her current role, she is responsible for the Cider Portfolio, handling with passion MILOKLEFTIS, the underdog, always curious and thirsty child and STRONGBOW the #1 Cider Globally, with the refreshing by nature profile.

Panel

Konstantinos-Kintzios-Business-Develpoment-Director-at-Regeneration

Konstantinos Kintzios – Business Develpoment Director at Regeneration

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος κατέχει περισσότερα από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τομείς Business Development, Sales, Marketing and Communications, απασχολούμενος σε διάφορους οργανισμούς όπως Embassy of the United States in Greece, Adel/Saatchi&Saatchi, Hellas Online, United States Olympic Committee, Boussias Communications, κ.α.

Παράλληλα, είναι Board Member στην Επιτροπή Απασχόλησης του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου, Board Member στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Bloode που στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού των εθελοντών αιμοδοτών στην Ελλάδα και τέλος, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Job-Pairs που αποτελεί ένα πρόγραμμα mentoring και επαγγελματικής ενδυνάμωσης για νέους αποφοίτους που αναζητούν εργασία ή/και καθοδήγηση.

Γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1982 και σπούδασε Marketing στο DEREE – The American College of Greece, απ’ όπου ολοκλήρωσε και το MBA του (highest distinction). Στα πλαίσια της επιμόρφωσής του πιστοποιήθηκε με Diploma in Executive Coaching & Organizational Development από την IMPACT, με το ανώτατο επίπεδο πιστοποίησης από το Association for Coaching.

Ως Business Development Director του ReGeneration, από τις αρχές του 2017, συμβάλει ουσιαστικά στην καταπολέμηση του brain-drain στις νεανικές ηλικίες, στην ενίσχυση της νεανικής απασχολησιμότητας, καθώς και στο ουσιαστικό γεφύρωμα του χάσματος μεταξύ του νέου πτυχιούχου και της αγοράς εργασίας. Χαρακτηριστικά δηλώνει: “Παρέα με μια μικρή αλλά από ατσάλι ομάδα, τείνουμε χείρα βοηθείας στη νέα γενιά, στο μέλλον του τόπου μας, δημοκρατικοποιώντας την ευκαιρία για μεταπανεπιστημιακή εκπαίδευση και απασχόληση, πάντα ευθυγραμμισμένοι με τις αλλαγές που φέρνει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Οδηγός μου ήταν και παραμένει η ηθική ικανοποίηση που λαμβάνω, συνδράμοντας στην ανέλιξη χιλιάδων νέων της χώρας μας – νέων με όρεξη, πάθος, πείσμα και θέληση που κόντρα σε όλους και όλα ενώνουν τις δυνάμεις του μαζί μας για ένα καλύτερο αύριο, δικό τους, δικό μας, της Ελλάδας.”

Roza-Tzima-Account-Communications-Manager-at-Artsteps

Roza Tzima-Account-Communications Manager at Artsteps

Η Ρόζα είναι Account & Communications Manager στην Artsteps, φέρνοντας πιο κοντά την τεχνολογία του VR με τους ανθρώπους. Σε προηγούμενα επαγγελματικά βήματα έχει βρεθεί σε θέσεις σχετικές με το Event & Community Management, Project Management & Public Relations. Το εκπαιδευτικό της background ξεκινάει με πρώτο πτυχίο στο τμήμα  Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίζεται με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα των Smart Cities & IoT στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

“Η ποιοτική επικοινωνία είναι το κλειδί που μπορεί να ενώσει διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς, να δημιουργήσει όμορφες φιλίες και να αναπτύξει υγιείς επαγγελματικές σχέσεις.

Scent+

Χριστιάνα Λαγού – Marketing Assistant in Scent Plus

Έχω σπουδάσει Business with Marketing Management. Είμαι ενθουσιώδες, εργατικό αναλυτικό και προσαρμοστικό άτομο. Προσπαθώ να πετύχω το καλύτερο σε όλους τους τομείς και είμαι πάντα πρόθυμη να αποκτήσω νέες δεξιότητες, για να προωθήσω την καριέρα μου.

SmartCity

Dimitris-Papastergiou-Mayor-of-Trikala-President-of-the-Union-of-Mayors-of-GreeceKEDE

Dimitris Papastergiou – Mayor of Trikala – President of the Union of Mayors of Greece – KEDE

I was born in Trikala, in 1973. I studied Electrical Engineering and Computer Engineering by choice and because of my love for electronics, programming and broadcasting. I have attended journalism courses. Ι have also designed and constructed several energy projects, in the private sector.

In 2014, as head of the political combination “Restart Now”, Ι was elected Mayor of Trikala. Citizens of Municipality re-elected me at the elections of 2019. Later this year, on December 2019, I was honored by the Mayors of Greece, who they elected me as President of the Union of Mayors of Greece (KEDE). 

I believe that the road of participation is one-way if we want to change our lives, and that’s why since I became 29 years old, I got involved with municipal projects and initiatives, from various offices.  

One of my main goals is to make really smart and viable Greek cities, with strong and modern Municipalities.

I commute by bike, because it’s a way of life, I adore music and I’m restring with computer programming, basketball, trips to mountains and traveling in general.

Socialab

Giorgos-Anagnostopoulos-Founder-_-President-@Socialab

Giorgos Anagnostopoulos-Founder – President @Socialab

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος είναι επιχειρηματίας. Είναι πιο γνωστός ως ο ιδρυτής της Socialab, μιας διαφημιστικής εταιρείας με έμφαση στην online επικοινωνία. Η εταιρεία ξεκίνησε από το ένα άτομο το 2009, σιγά-σιγά ωρίμασε και αναγνωρίστηκε στην ελληνική αγορά. Σήμερα αριθμεί 60 στελέχη και βρίσκεται σταθερά στο Top 20 των διαφημιστικών εταιρειών στην Ελλάδα, με πελάτες όπως Lidl, Anytime, Sarantis, Costa Navarino, Wella, Παπαδοπούλου και RB. Ο  κ. Αναγνωστόπουλος από το 2014 είναι και Course Director στο Digital Marketing στο τμήμα Executive Development του ALBA Graduate Business School.