StartUp Beats

Το StartUp Beats είναι το Career Office του ThinkBiz που δίνει την μοναδική ευκαιρία στα μέλη του ThinkBiz να επισκεφτούν μια startup εταιρεία από έναν ως τρείς μήνες και να ζήσουν στον «παλμό» της.

Το συγκεκριμένο εσωτερικό project δραστηριοποιείται για 4 συνεχόμενη χρονιά και στοχεύει στην ενεργή συμμετοχή των ThinkBizers κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους στην εταιρεία, γι’ αυτό και κάθε intern αποκτά ενεργό ρόλο που προσομοιάζει την εργασία του στην εκάστοτε εταιρεία.

Σκοπός του StartUp Beats είναι να φέρει σε επαφή τα μέλη του Οργανισμού με την αγορά εργασίας, δημιουργώντας τους ευκαιρίες, δικτυώνοντας τους με τον χώρο των επιχειρήσεων και φυσικά να τους προετοιμάσει και βοηθήσει να αναπτύξουν επικοινωνιακές δεξιότητες (soft skills) που τους είναι απαραίτητες για την επαγγελματική τους πορεία.

Εταιρείες με την οποίες έχει συνεργαστεί κατά καιρούς το StartUp Beats: Epaphy Digital, Owiwi, Quintessential, Sustainable Food Movement in Greece, Flashchat, Mantis, My job now, Syncbnb, Soccer Hub, Savoir Ville!

Οι ThinkBizers είπαν για το StartUp Beats:

Μια μοναδική εμπειρία. Είχα κάνει την πρακτική αυτή κατά την διάρκεια του πρώτου έτους και ήταν η καλύτερη επιλογή αφού στο τέλος μου έδωσε μια ξεκάθαρη εικόνα για το αντικείμενο που έχω επιλέξει. Σαν συμβουλή θα έδινα ότι ανεξάρτητα από το έτος που είσαι να εκμεταλλευτής αυτή την ευκαιρία για θα εξελιχθείς όχι μόνο σε ακαδημαϊκό, εργασιακό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό.
Eleni Dramelioti
SoccerHub
Το StartUp Beats μου έδωσε την μοναδική ευκαιρία, όντας κιόλας μόνο στο δεύτερο έτος της σχολής μου, να κάνω πρακτική σε μια StartUp, να γνωρίσω απο κοντά ένα εργασιακό περιβάλλον και να δουλέψω πάνω σε ένα δημιουργικό Project. Νομίζω πως κάθε μέλος του ThinkBiz θα πρέπει αν ζήσει αυτήν την εμπειρία!!
Theodora Kourasi
President Of ThinkBiz
Αξέχαστη εμπειρία και σίγουρα πολύ ωφέλιμη για κάθε νέο που ενδιαφέρεται να εξελίξει τον εαυτό του!
Katerina Batagianni
Active Member

MindFlow

Μετά την περσινή του επιτυχία, το MindFlow επιστρέφει φέτος στις 25 Σεπτεμβρίου 2021, για 3η συνεχόμενη χρονιά πιο καινοτόμο από ποτέ, για να σε βοηθήσει να εξελίξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες (soft skills) που είναι απαραίτητες για το εργασιακό περιβάλλον! 

Λαμβάνοντας υπόψην τις εξελίξεις και θέλοντας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα το MindFlow πραγματοποιείται για πρώτη φορά με υβριδική μορφή, δίνοντας σου την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις δια ζώσης ή να κάνεις Join διαδικτυακά.

Μια ημερίδα γεμάτη με Live Ομιλίες, Panels, Interactive Workshops, Mockup Interviews, Networking Meetups, CV & LinkedIn Tips και φυσικά πολλά Happenings περιμένει εσένα και άλλους νέους με στόχο να αναπτύξετε τον επαγγελματικό σας εαυτο.

Η φετινή διοργάνωση του MindFlow 2021 αποσκοπεί στην ανάλυση θεματικών όπως Emotional Intelligence, Crisis & Stress Management, Productivity, Communication Skills & Body language, Public Speaking & Elevator Pitch, Corporate Culture & Work Ethic καθώς και Workshops σχετικά με Teamwork και Problem Solving. 

Το MindFlow έρχεται, λοιπόν στις 25 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται να δώσει μια αξέχαστη ψηφιακή εμπειρία στους συμμετέχοντες του, προσφέροντας μια διαφορετική και συνάμα καινοτόμα ματιά στα soft skills! 

Το MindFlow 2021 γίνεται με υβριδική μορφή, δίνοντας σου την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις ΕΙΤΕ εξ αποστάσεως ΕΙΤΕ από κοντά! 😮
 
❗Αν επιθυμείς να συμμετάσχεις δια ζώσης σε όλα τα happenings του φετινού MindFlow, τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την ακόλουθη φόρμα:
Form: https://2wzis4330nq.typeform.com/to/kyokd13e
 
⏰ Hurry up!! Οι θέσεις για την δια ζώσης παρακολούθηση είναι περιορισμένες!
 
❗ Αν από την άλλη προτιμάς να συμμετάσχεις εξ αποστάσεως και να κάνεις Join από την άνεση του σπιτιού σου, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα:
Form: https://2wzis4330nq.typeform.com/to/Dq6aTLp6
 
And don’t forget, it’s time to Develop your business self!🔜
#MindFlow2021 #DevelopYourBusinessSelf

Meet the team

Platinum Sponsor

Golden Sponsor

Silver Sponsor

Hosting Partner

Major In-Kind Sponsors

In-Kind Sponsor

Food Partners

Giveaway Sponsors